fbpx

Specialiteter

Våra specialiteter

Magsäcks- och tarmkirurgi

På ACure Privatsjukhus hittar du läkare, experter och specialister inom alla typer av mag-tarmsjukdomar. Våra erfarna och skickliga kirurger utför alla relevanta kirurgiska ingrepp med expertis och erfarenhet.

Besvär som bråck, gallsten, magont och problem med tjocktarmen är vanliga och välkända sjukdomar och tillstånd som drabbar många danskar varje år.

På ACure Privatsjukhus kan vi erbjuda högspecialiserad utredning och behandling av de flesta sjukdomar inom mag-tarmsystemet.
Läs mer

Ryggkirurgi

Många människor upplever perioder med ryggont. Vid ihållande och allvarlig smärta i rygg eller nacke erbjuder våra erfarna ryggspecialister en noggrann och snabb utredning med hjälp av klinisk undersökning och avancerad bildbehandling.

I grunden innebär alla former av ryggkirurgi någon form av operation eller ingrepp i ryggen. Ofta beror behovet av ryggkirurgi på sjukdomar som begränsar förmågan att leva ett normalt liv och drastiskt minskar livskvaliteten.

Under många år har aCures ryggspecialister förfinat och utvecklat olika tekniker och kirurgiska ingrepp som möjliggör operationer på patienter med smärtsamma, kroniska ryggsjukdomar.
Läs mer

Ortopedisk kirurgi

Ortopedkirurgi innebär behandlingar och operationer av ben, leder och senor. På aCure Privatsjukhus hittar du experter och specialister inom alla aspekter av ortopediska ingrepp och behandlingsmetoder. Vårt erfarna team av specialister har många års erfarenhet och expertis inom området.

Därför kommer du alltid vara i trygga händer, och din behandling kommer att utformas med djup och omfattande insikt.

Ortopediska problem har ofta sitt ursprung i idrottsskador, skador som uppstått i samband med fysiskt arbete eller skador som härrör från fritidsaktiviteter. Dessa problem kan vanligtvis medföra stor smärta och svårigheter med fysisk aktivitet.

Vi planerar och grundar våra behandlingsprogram på dina individuella besvär. För att skapa rätt program och behandling, samarbetar vi över olika medicinska områden, och om det behövs, involverar vi experter inom reumatologi, radiologi och andra nödvändiga specialister.
Läs mer

Våra läkare

Anders Troelsen

Professor, överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi

Anders Wykman

Överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi

Andreas Nordholm-Carstensen​

Specialist i mag-tarmkirurgi, Ph.D

Henrik Schrøder

Överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi

Michael Nielsen

Överläkare, doktor, specialist i ortopedisk kirurgi med inriktning på ryggkirurgi

Michel Boeckstyns

Överläkare, med. dr., specialist i ortopedisk kirurgi med expertis inom handkirurgi

Mikkel Westen

Överläkare, specialist i magtarmkirurgi

Morten Kramhøft

Överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi

Peder Burgaard

Specialist i ortopedisk kirurgi. Expert inom allmän ortopedisk kirurgi, traumatologi och omfattande erfarenhet av artroskopisk kirurgi i leder

Peter Jensen

Överläkare, specialist i ortopedisk kirurgi med inriktning på ryggkirurgi

Thomas Kiær

Överläkare, med. dr., specialist i ortopedisk kirurgi med inriktning på ryggkirurgi, verkställande direktör och ansvarig läkare för företaget

Kontakt info

Jægersborgvej 64-66, 2800 Kgs. Lyngby
Info@acureph.se
Tel: 010 58 35 007
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram