fbpx

Mag- och tarmkirurgi

Mag- och tarmkirurgi

Magsäcks- och tarmkirurgi innefattar problem som bråck, gallsten, magont och tjocktarmsproblem, som är vanliga och välbekanta tillstånd som påverkar många svenskar varje år.

På aCure Privatsjukhus kan vi erbjuda högspecialiserad utredning och behandling av de flesta sjukdomar i mag- och tarmkanalen.
Boka tid

Vi erbjuder bland annat:

Utredning av magont
Diagnostisering och behandling av gallvägsproblem
Bråck (ärrbråck, navelbråck, ljumskbråck)
Undersökning och behandling av sjukdomar i tjocktarmen
Hos oss behöver du inte vänta på ultraljud, MR-skanning och kikarundersökning av magsäcken och tjocktarmen.

Något annat som du får som patient hos oss är en trygg behandling med fokus på att hjälpa dig som patient. Vi välkomnar alla typer av patienter som behöver magsäcks- och tarmkirurgi, och våra specialister hjälper gärna med utredning och diagnos.

Den enskilda mag- och tarmkirurgen kommer att undersöka dig noggrant, och det kan även bli aktuellt med skanningar och kikarundersökningar för att exakt fastställa vad problemet är inne i din kropp.

Att ha problem med magen och/eller tarmarna kan vara en stor hinder för våra patienter, och därför gör vi allt vi kan för att leverera en snabb och korrekt diagnos så att du kan fortsätta med utredning och få behandling eller eventuell operation.

Specialister inom mag- och tarmkirurgi

Om det krävs en operation för att lösa problemet, är du i trygga händer med våra skickliga mag- och tarmkirurger.

På aCure Privatsjukhus är vi duktiga på att identifiera problem både inne i kroppen och utanpå, och vi gör vårt bästa för att minska väntetiden för varje enskild patient, vilket kanske är mycket uppskattat om patienten kommer till oss från den offentliga vården och därmed använder sig av vår behandlings-/väntetidsgaranti.

Du kan tryggt kontakta oss för utredning och eventuell magsäcks- och/eller tarmkirurgi. De flesta av de operationer som våra mag- och tarmkirurger utför kommer att utföras samma dag, vilket innebär minsta möjliga störning för dig. Du bör vara fastande och sedan kommer vi antingen att operera dig eller göra en kikarundersökning.

Bråck

Att lida av bråck kan vara mycket besvärligt och smärtsamt, så om du är en av dem med detta problem kan du kontakta oss. Vi kommer att undersöka dig, och om det krävs en operation kommer du att få den så snart som möjligt. Vi använder den senaste utrustningen och har uppdaterad kunskap om bråck och andra sjukdomar.

Bråck kan förekomma i olika varianter, och här på aCure Privatsjukhus ägnar vi oss bland annat åt diagnos, behandling och operation av ärrbråck, navelbråck och ljumskbråck. Om det krävs en operation beror på varje enskild patient och det specifika bråcket, men i grund och botten utför vi en operation endast om det finns indikationer för det.

En operation hos oss är så minimalt invasiv som möjligt. Det görs för att skona dig som patient och göra efterföljande återhämtning enklare. Våra mag- och tarmkirurger är kompetenta och därför bra på att utföra effektiva och optimala operationer, även om det bara innebär en liten öppning.

Magont

Att leva med magont kan också vara mycket besvärligt, men när du kommer till aCure Privatsjukhus behöver du inte längre bara "leva med" dina magont. Vi kommer nämligen att göra en snabb, effektiv och korrekt utredning av dig som patient. Genom noggranna undersökningar kommer vi att ta reda på om problemet är i eller vid magsäcken, tjocktarmen eller någon annanstans.

Skicka ett meddelande till oss

    Kontakt info

    Jægersborgvej 64-66, 2800 Kgs. Lyngby
    Info@acureph.se
    Tel: 010 58 35 007
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram