fbpx

Om aCure Privatsjukhus

aCure är ett toppmodernt, danskt privatägt sjukhus

aCure Privatsjukhus ligger på gränsen mellan Gentofte och Lyngby norr om Köpenhamn, precis vid motorvägsavfarterna både norr och söder.
Bakom sjukhuset står Thomas Kiær, Peter Jensen och Michael Nielsen. De är alla högutbildade specialistläkare inom sina respektive områden och har arbetat tillsammans i många år på andra privatsjukhus innan de beslutade att öppna sitt eget år 2020.
"Vi anser att vi, med de många års erfarenhet vi nu har som specialistläkare, har en mycket tydlig bild av det perfekta privatsjukhuset, och det ville vi gärna skapa."
- Thomas Kiær
Utrustningen är den allra senaste på marknaden, och de 18 vårdplatserna är alla mysiga enkelrum med eget badrum.

Det viktigaste för oss är att patienterna känner sig trygga genom hela processen och att de upplever en snabb behandling. De flesta människor blir naturligt rädda när de plötsligt bromsas av sjukdom, och här är det vår uppgift att skapa trygghet och erbjuda högspecialiserad vård som snabbt hjälper patienten tillbaka till en bekant vardag.

Kontakt info

Jægersborgvej 64-66, 2800 Kgs. Lyngby
Info@acureph.se
Tel: 010 58 35 007
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram