fbpx

Ortopedi

Ortopedi

Inkluderar utredning och behandling av sjukdomar i rörelseapparaten, inklusive muskler, leder och ben.

Upplever du problem med foten, ankeln, knät, höften, handleden, armbågen eller axeln, erbjuder vi på aCure Privatsjukhus snabb utredning. Med den senaste teknologin och moderna behandlingsmetoder kan vi behandla många fler typer av skador än tidigare.

Våra operationer utförs skonsamt och med så liten öppningsteknik som möjligt, vilket förkortar den efterföljande läknings- och rehabiliteringsperioden.

En persons kropp är mycket viktig för att individen ska kunna fungera i vardagen. Om du har problem med muskler, ben eller andra delar av din kropp som gör det svårt att röra dig eller orsakar smärta när du rör dig, står våra ortopedkirurger redo att ta emot dig.

Armar, ben, händer, knän och rygg är ofta de områden på människokroppen där vi upplever att våra patienter behöver utredning och diagnos samt behandling av sina besvär. Vi behandlar alla typer av skador, vare sig det är artros, diskbråck, benskador eller annat.
Boka tid 

Vad är ortopedisk kirurgi?

Ortopedisk kirurgi är operation av delar av kroppen som involverar rörelseapparaten, vilket inkluderar muskler, leder och ben.

Om du har allvarliga problem som kräver en ortopedisk kirurg eller specialist inom ortopedisk kirurgi, är du i trygga händer hos aCure Privatsjukhus. Vi använder enbart det bästa utrustningen och sätter dig som patient högst på vår prioriteringslista. Endast det bästa är gott nog för våra patienter, och därför kan du känna dig trygg hos oss, oavsett om du enbart behöver genomgå ortopedisk kirurgi eller om du behöver hela behandlingsprocessen, inklusive undersökning, diagnos och behandling.

Specialister

Ortopedisk kirurgi med våra kompetenta specialister
Eftersom kroppen är komplex och består av flera rörliga delar, är våra kopplade specialister utbildade inom specifika områden. Det innebär att du kan träffa den ortopedkirurg eller specialist inom ortopedisk kirurgi som har expertis inom det område där du har problem.

Våra specialister och kirurger har expertis inom följande områden:
Armbåge
Ankel
Höft
Händer
Knä
Axel
Längre upp på denna sida kan du se en lista med de specialister och kirurger som arbetar inom specifika områden på kroppen. Du kan klicka eller trycka på varje läkares/kirurgs namn för att komma till vår sida där du kan se en lista över alla läkare, ortopedkirurger och andra specialister som är knutna till vårt privatsjukhus. Totalt har vi cirka 20 specialister kopplade till oss, vilket innebär att du alltid kan få kompetent hjälp hos oss, oavsett vilka ortopediska utmaningar du står inför.

Ortopediska behandlingar

Om vår specialist inom ortopedisk kirurgi bedömer att operation är nödvändig för att hjälpa dig uppnå bättre hälsa och en kropp med minimala biverkningar och rehabilitering efter operationen, kommer han eller hon att fortsätta processen tillsammans med dig, så att du hela tiden vet vad nästa steg är.

Vi börjar med att undersöka dig, och dessa undersökningar hjälper till att fastställa problemet, dess omfattning och dess orsak. När vi har en diagnos kan vi behandla din skada, och det innebär oftast, men inte alltid, en operation.

Om du behöver utredas för ortopediska problem hos oss får du snabb utredning, och vi använder också skonsamma metoder som minskar obehaget för dig och förkortar läknings- och rehabiliteringsperioden.

Skicka ett meddelande till oss

    Kontakt info

    Jægersborgvej 64-66, 2800 Kgs. Lyngby
    Info@acureph.se
    Tel: 010 58 35 007
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram