fbpx

Bilddiagnostik

Bilddiagnostik

På aCure Privatsjukhus kan vi erbjuda flera olika undersökningar när det gäller bildgivande diagnostik. Att kunna använda bildgivande diagnostik är relevant för patienter där det är nödvändigt att titta in i kroppen på ett icke-invasivt sätt. När vi säger icke-invasivt menar vi att vi kan titta in i din kropp med hjälp av utrustning som inte kräver att vi gör ett snitt för att titta in.

Genom att genomgå en undersökning med bildgivande diagnostik kan du antingen få en MR-skanning, en ultraljudsskanning eller en röntgenundersökning. Undersökningarna tar mycket kort tid, så du kan på nästan ingen tid få klarhet i om allt verkar vara som det ska.

Alla tre typer av bildgivande diagnostik är smärtfria och tar mellan 10 och 60 minuter. En röntgenundersökning tar 10-20 minuter, en ultraljudsundersökning tar 10-30 minuter och en MR-skanning tar cirka 30-60 minuter.

Skanningar och röntgen på aCure

MR-skanning
Ultralyd
Röntgen

Billeddiagnostik udført af kompetent personale

Vårt personal, liksom våra läkare, har specialkompetens inom bildgivande diagnostik, och du är alltid i trygga händer hos oss vid denna typ av undersökning. Våra tre läkare med specialkompetens inom bildgivande diagnostik har omfattande erfarenhet inom radiologi, vilket innebär att de är skickliga på att bedöma resultaten av din undersökning.

Oavsett om du genomgår en MR-skanning, en ultraljudsskanning eller en röntgenundersökning kan du vara säker på att undersökningen utförs korrekt och med fokus på dig som patient.

På aCure Privatsjukhus är vi duktiga på att lyssna på våra patienter, och din hälsa är vår högsta prioritet. Vårt erfarna personal är både professionellt och närvarande, vilket innebär att du alltid får kompetent vård av vårt personal som samtidigt lyssnar på dig och tar dig på allvar.

Bilddiagnostik på privat sjukhus

Det finns många skäl att välja att genomgå en bildgivande diagnostisk undersökning på ett privat sjukhus istället för i offentlig regi. Du bör välja oss eftersom du önskar hög kvalitet, professionalism, rimliga priser och vänlig personal som alltid lyssnar på dig. Våra läkare och övrig personal är lyhörda för dina frågor och eventuella bekymmer, och vi gör alltid vårt bästa för att du ska känna dig trygg.

Du är i goda händer när du besöker vårt privatsjukhus. Det spelar ingen roll om du kommer för en informativ diskussion, en undersökning eller uppföljande behandling. Våra rimliga priser innebär att det inte finns någon anledning att skjuta upp behandlingen. Tveka inte att genomföra den bildgivande diagnostik som du vill ha utförd.

Radiologisk undersökning

Ett annat ord för bildgivande diagnostik är en radiologisk undersökning. Hos oss kan du därför stöta på båda termerna. Ordet bildgivande diagnostik hänvisar till det medium som undersökningen resulterar i, medan termen radiologisk undersökning hänvisar till undersökningsmetoden.

Alla undersökningar hos oss utförs med den bästa utrustningen på marknaden. Det är för att säkerställa din trygghet och för att kunna behandla dig på det mest optimala sättet. Vi håller oss uppdaterade och därför har vi också ett stort fokus på att ha bra, modern och effektiv utrustning.

På aCure Privatsjukhus är vi experter inom bildgivande diagnostik. Vi har den senaste tekniken inom MR-skanning, ultraljud och röntgen. Alla våra undersökningar bedöms av specialistläkare inom radiologi och bildgivande diagnostik i nära samarbete med den ansvariga behandlande läkaren.

Kontakt info

Jægersborgvej 64-66, 2800 Kgs. Lyngby
Info@acureph.se
Tel: 010 58 35 007
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram